Klarna - Swedish 200 x 200

GDPR

För Marinbutiken i Roslagen AB och dess verksamheter är det viktigt att våra kunders- och intresenters personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt.

Då GDPR (General Data Protection Regulation) träder i kraft i Sverige den 25 maj 2018, vill vi uppmärksamma dig att vi  kan komma att spara personuppgifter som är vitala för vår verksamhet. Exempelvis i samband med en beställning i vår butik eller internethandel.

Vi kan komma att använda den mailadress du lämnat ut till oss för att skicka dig information om tex. branschnyheter. produkterbjudanden, inbjudningar o. dylikt men även viktiga produktuppdateringar till dig. Men det är alltid möjlight att avregistrera dig från våra samanställda utskick med en enkel avregistering eller ett mail till info@marinbutiken.com
 
Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss, företrädesvis via info@marinbutiken.com.

allt startade..

.. våren 2002 av bröderna Oskar och Karl. Uppvuxna i Åkersberga och sjövana sedan barnsben var de sugna på att skapa en butik med inriktning på kvalité med kunnig personal men ändå med prisvärda produkter.

Ganska snart upptäckte de att kunskaperna var oändliga och ständig fortbildning ett krav. Allt sedan dess deltar personal regelbundet på olika utbildningsdagar och för sedan kunskapen vidare inom personalgruppen.

Initialt var fokuset på försäljning av båttillbehör men då efterfrågan var stor på nya motorer och båtar samt verkstadsarbeten anpassades verksamheten utifrån det.

Idag har verksamheten en balans mellan båttillbehör, båtar, motorer och verkstadsarbeten med mycket kunnig och kompetent personal som gärna hjälper dig rätt!