Klarna - Swedish 200 x 200

Torqeedo Travel 1003

Pris:
21 400 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
TQ-1003
Typ:
Torqeedo 1003 Travel
Antal:
För gummibåtar, jollar och segelbåtar upp till 1.5ton. 
Plocka snabbt och lätt isär motorn till tre delar för smidig transport och förvaring, montera sedan ihop den lika enkelt igen. Ge kraft så försiktigt att till och med förtöjning blir kul. Prata i normal samtalston, även i full fart. Låter allt ovan för bra för att vara sant? Med Travel 1003 från Torqeedo är det fullt möjligt!

Motorn erbjuder samma räckvidd och prestanda som en liten bensinmotor, på ca 3 hk, men är behändingare, tystare, lättare och miljövänligare. Travel 1003 driver utan problem fram gummibåtar, jollar och segelbåtar (upp till 1.5 ton) – flera timmar i sträck!

Tack vare den integrerade GPS-mottagaren, ger displayen i rorkulten kontinuerlig information om räckvidd, hastighet och återståeende batterikapacitet.

En ljudsignal meddelar när det återstår 30%, 20% och 10% av batteritiden. När batteriet är urladdat kopplar du enkelt in laddaren i ett eluttag. Med den ny snabb-laddaren är laddningstiden nu halverad från 12h till 6h. Det går även att ladda batteriet via ett 12V-system ombord på båten. Slutligen kan batteriet laddas med hjälp av en Solcellspanel under färdens gång med hjälp av solens strålar.
Inte undra på att Travel vid flera tillfällen har utsetts till årets ”Green Product”!